یەکەمین مەکۆی ترس و خەیاڵی کوردی!
بهخێربێن - Welcome -Willkommen - Benvinguts - Bienvenidos - Bienvenue - Hoşgeldiniz - Welkom - Välkommen - желанный
ده ست خؤش
لێره نیه
سووپاستان دهکهم هاورێیان.
.:: Everything is possible, if you believe it ::. [ببوره تۆ ئهندام نیت تهنها ئهندامان دهتوانن لینک ببینن. کرته لێــره بکه بۆئهوهی ببیت به ئهندام.]
لێره نیه
ببورن برسياريك دةكةم ئايا ئةمة سحرة ئةكةر نا جؤن ئةكةريش بةلئ بابةتيكم دةويت دةربارةي سحر تابزانم ج جياوازيةك لةنيوان سيحرو ئةمبابةتةدا هةية!
ئهنجامی کردارهکه:
لێره نیه
نهخێر، بههیچ شێوهیهک ئهمه سیحر نییه و هیچ پهیوهندییهکی پێوه نییه.
ئهمه تهنها هێزی مێشکه، هێزی مێشکیش شتێکی زانستییه. ناوه زانستییهکهی به زمانی ئینگلیزی ئهمهیه :telekinesis
دهتوانی زیاتریش لێکۆڵینهوهی لهسهر بکهی.
.:: Everything is possible, if you believe it ::. [ببوره تۆ ئهندام نیت تهنها ئهندامان دهتوانن لینک ببینن. کرته لێــره بکه بۆئهوهی ببیت به ئهندام.]
لێره نیه
را ست ده كه ى من كه و جك من خوار د كرد زور سو باس كاك خه يال
لێره نیه
فيندار نووسی:
را ست ده كه ى من كه و جك من خوار د كرد زور سو باس كاك خه يال
ئەوە یەک ببینیرێ لەناو ئەندامەکانی مەکۆ بڵێت کەوچکم خوار کردەوە.. بەگشتی ئەندامان توانایان نییە ئەنجامی بدەن بەڵام ئەگەر هەوڵی بۆ بدرێ زۆر ئاسانە.
ئەگەر سەرکەوتوویت بەڕاستی ئافەرین هەربژی بۆتۆ.
لێره نیه
سووپاس بەڕێز.
لێره نیه
hardidw نووسی:
دهستتت خۆش به ڕاستی بابهتێكی گرنگه و بهسووده:)
بهڵام من چهندین جار ههوڵم دا هیچ رووینهدا :( نازانم بۆ؟
من وه لا م ئه ده مه وه..
هيشتا سه ره تا يه تا قيكر دنه وه ى خوى باش ئه نجا م بده .وه كو كا ك خه يال ئا ما شه بيدرا وه له سه ر ئه م با به ته .جا ريكى تر هه ولبده سه ر كه و تو ئه بى.
لێره نیه
سلاو هاورييان. كاك خةيال بروا بكة مانكيك دةبى دةمةوى ئةم بابةتة بخوينمةوة بةلام لة سةر كومبيوتةرى دائيرة نة دةهات نازانم بؤ تا دواجار لة مالى خؤمان كردمةوة. من زؤر حةز بةم بابةتانة دةكةم ئةكةر بكرى حةزدةكةم بةيوةنديمان بة تةلةفؤن هةبى زؤر سوباست دةكةم. دةستت خؤش بى
لێره نیه
** иoţһiηg iട iиviടiвle, ҲeүaŁ iട ฟaţснiиg үoư **