یەکەمین مەکۆی ترس و خەیاڵی کوردی!
بهخێربێن - Welcome -Willkommen - Benvinguts - Bienvenidos - Bienvenue - Hoşgeldiniz - Welkom - Välkommen - желанный

حهز دهكهم له كۆتایی دا كاك خهیال بریاریك بدات له سه ر ئهوهی كامهیان له ههمویان جوانتره

لێره نیه
zhela نووسی:
[ببوره تۆ ئهندام نیت تهنها ئهندامان دهتوانن لینک ببینن. کرته لێــره بکه بۆئهوهی ببیت به ئهندام.]
ئهمهش وێنهی منه بزانن چۆنه بهس زۆر یاری لهگهل منداڵهکای مهکهن دواێ دهگرێی
سوپاس
تەلەبەی زیرەك، لەسەر کۆمپیوتەرەکەی پرۆلۆگ و ڤیژوال بەیسک هەیە دەیانخوێنێت.
ahmad messi نووسی:
حهز دهكهم له كۆتایی دا كاك خهیال بریاریك بدات له سه ر ئهوهی كامهیان له ههمویان جوانتره
من بڕیار نادەم، تەنها دەتوانم ڕای خۆم بڵێم. ئەوەی بابەتەکەی کردۆتەوە ئەو توانای بڕیاردانی هەیە.
بژین.
.:: Everything is possible, if you believe it ::. [ببوره تۆ ئهندام نیت تهنها ئهندامان دهتوانن لینک ببینن. کرته لێــره بکه بۆئهوهی ببیت به ئهندام.]
لێره نیه

زۆر چاكه
هیوادارم رۆز بریار بدات

لێره نیه
XEYAL نووسی:
zhela نووسی:
[ببوره تۆ ئهندام نیت تهنها ئهندامان دهتوانن لینک ببینن. کرته لێــره بکه بۆئهوهی ببیت به ئهندام.]
ئهمهش وێنهی منه بزانن چۆنه بهس زۆر یاری لهگهل منداڵهکای مهکهن دواێ دهگرێی
سوپاستەلەبەی زیرەك، لەسەر کۆمپیوتەرەکەی پرۆلۆگ و ڤیژوال بەیسک هەیە دەیانخوێنێت.
ahmad messi نووسی:
من بڕیار نادەم، تەنها دەتوانم ڕای خۆم بڵێم. ئەوەی بابەتەکەی کردۆتەوە ئەو توانای بڕیاردانی هەیە.
بژین.
سوپاس کاک خهیال ئهی چی بکهین فۆلدهری D نهدیتیه ئهگهر دهیبنی ???
سوپاس کاک خهیال لهگهورهی خۆته وله زیرهکی خۆته
سوپاس
لێره نیه
کاکه خهیال کاکه لاوه وابزانم شتێکی ئهوهنه باش نیه ئهو ههموو فایل و بهرنامه لهسهر دیسک تۆپ بێت وایه من بهرنامهکان ههموی لهناو یهک فۆلدهر دا ئهنێم

لێره نیه
SmackDawn نووسی:
کاکه خهیال کاکه لاوه وابزانم شتێکی ئهوهنه باش نیه ئهو ههموو فایل و بهرنامه لهسهر دیسک تۆپ بێت وایه من بهرنامهکان ههموی لهناو یهک فۆلدهر دا ئهنێم
کاکه دالیان ... قسهکهت زۆر جوانه منیش لهگهل ئهم راییهی تۆم ... من زۆر رقم له فولدهری زۆر دهبێتهوه ئهگهر سهیری دیسکتۆپهکهم بکهیت له 1 ریز فۆلدهر زیاتر نییه .... ^^

ㅠ.ㅠ YaHaLa ㅠ.ㅠ
لێره نیه
کاک مهروان وێنهی دیسک تۆپهکهت جوانه بهڵایرههتی دهوێت سهیر کردنی بهسوبعهتم بوو
سوپاس منیش دهمهوێت پاسهوانی بهمار بكهم تا كهس نزیكی نهكهوێتهوه 
لێره نیه
SmackDawn نووسی:
دهنا ئهوه ههندهك خاوێنم كردیتهوه سێ چار فۆڵدهرم پركردیه ئهو جا ئهوهائه

لێره نیه
کاکه دالیان ... قسهکهت زۆر جوانه منیش لهگهل ئهم راییهی تۆم ... من زۆر رقم له فولدهری زۆر دهبێتهوه ئهگهر سهیری دیسکتۆپهکهم بکهیت له 1 ریز فۆلدهر زیاتر نییه .... ^^
کاکه جاکشان بهخوا برام هی من زۆریهکهی 3 ریزه بهسه
دهنا ئهوه ههندهك خاوێنم كردیتهوه سێ چار فۆڵدهرم پركردیه ئهو جا ئهوهائهbiggrin2
سهیره کاکه لاوه ئهم ههموو شته چیه چ پێویستیهکت پێیهتی برام

لێره نیه
دهست خۆشی ئهو یاریه جوانه دکم
کاک خهیال دسکتۆپکت فهقیری تهنگه نهفس بوه ههندک ۆکسجنی بدیه ئهونده قلباغه
لێره نیه
:سپاس بۆ بهژداری ههمو تان
زۆر چاكه
هیوادارم رۆز بریار بدات
ئه وه لۆ برائهوهیتان دایهیهمن
کاک خهیال گیان بابهتهکهم کردهوه بهڵام بریار دهنگی ههموانه ئهگهر ههر یهکهو رای خۆی بڵێت ئهوه ئهوه دیموکراتیانه جوانترین
وێنه دهست نیشان دهکریت
بهرای من ئهک لهیهک جوان ترن،،من لهده دهنگ .10دهدهمهکاک دالیان..9دهدهمهکاک لاوین..8تی لۆسۆپیروان.وکاک مهروان
7تیشی بۆ ههمو بهش داریهکان
بهڵام 2دهنگ دهدهمه کاک خهیال 
سوب عهتم کرد 5دهدهم

لێره نیه
ئه وه ش ئی من به س باش نیه زۆر ته ماشا مه که ن
لێره نیه
کاکه جیف وینهکهجابکه چونکه دیرنیه سهرکهوتوبیت

لێره نیه
rooz نووسی:
بهرای من ئهک لهیهک جوان ترن،،من لهده دهنگ .10دهدهمهکاک دالیان..9دهدهمهکاک لاوین..8تی لۆسۆپیروان.وکاک مهروان
7تیشی بۆ ههمو بهش داریهکان
بهڵام 2دهنگ دهدهمه کاک خهیال
سوب عهتم کرد 5دهدهم
٥ لەسەر ١٠ نمرەیەکی خەراپ نییە، لەم تاقیکردنەوەیە دەرچووم 
.:: Everything is possible, if you believe it ::. [ببوره تۆ ئهندام نیت تهنها ئهندامان دهتوانن لینک ببینن. کرته لێــره بکه بۆئهوهی ببیت به ئهندام.]
لێره نیه
منیش دهرچویمه وابزانم کاکه خهیال

لێره نیه
** иoţһiηg iട iиviടiвle, ҲeүaŁ iട ฟaţснiиg үoư **